Bezmaksas piegāde uz pakomātu pasūtījumiem virs 50€.
Grozs 0
Kāpēc izvēlēties sveces no dabīgām izejvielām?
10/07/2023

Kāpēc izvēlēties sveces no dabīgām izejvielām?

Vai esi padomājis par to, kādas izejvielas tiek izmantotas lielākajā daļā sveču, ko iespējams iegādāties jebkurā lielveikalā? Vai zini, ka ir alternatīvas, kas ne tikai radīs burvīgu atmosfēru, bet arī būs draudzīgas videi un Tavai veselībai? Tās ir sveces, kas izgatavotas no dabai draudzīgām izejvielām, piemēram, sojas vaska vai koksriekstu vaska. Šajā rakstā mēs aplūkosim, kāpēc izvēlēties šādas sveces un iepazīstināsim ar šo vasku īpatnībām.

Sveces no sojas vaska ir viena no populārākajām un ekoloģiskākajām izvēlēm. Sojas vasks ir dabīgs un atjaunojams resurss, kas ražots no sojas pupiņām. Sojas vasks arī deg tīrāk nekā parafīns, kas bieži tiek izmantots sveču ražošanā. Tas nozīmē mazāku dūmu, piesārņojuma un negatīvu ietekmi uz iekštelpu gaisa kvalitāti.

Koksriekstu vasks ir cits dabai draudzīgs aizstājējs parafīnam. Tas tiek iegūts no koksriekstu čaumalām, tāpēc tas ir pilnīgi dabīgs un bioloģiski sadalāms. Koksriekstu vasks nodrošina lēnu degšanas procesu un ilgstošu degšanas laiku. Turklāt tā aromāts ir silts un pievilcīgs, piešķirot telpai mierīgu un mājīgu atmosfēru.

Izvēloties sveces no dabai draudzīgām izejvielām, tu rūpējies par savu vidi un veselību. Tās ir laba izvēle ne tikai sev, bet arī apkārtējai videi. Papildus tam, ka tu mazināsi negatīvo ietekmi uz vidi, tavas mājas būs piepildītas ar maigu gaismu un pievilcīgu aromātu.

Līdzās sojas vaskam un koksriekstu vaskam, ir arī citi dabai draudzīgi materiāli, kas tiek izmantoti sveču ražošanā, piemēram, bioloģiski sadalāms rapšu vasks, bišu vasks vai palmu vasks. Izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu vēlmēm.

Lai radītu mājīgu un videi draudzīgu atmosfēru savās mājās, izvēlies sveces no dabai draudzīgām izejvielām.

Ieness mieru un siltumu savā mājoklī ar NALINI sojas vaska svecēm!
Iegādāties sveces
NALINI izmanto sīkdatnes, tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes, lai mēs varētu uzlabot Jūsu lietotāja pieredzi. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Piekrītu